Produse Ergomob

Pentru că suntem producător de mobilier de bucătărie la comandă putem crea împreună mobilierul dorit pe spațiul pus la dispoziție, personalizând modelul și optimizând astfel spațiul și funcționalitatea lui.

Folosim o gamă variată de culori, iar pentru blaturi vă oferim postforminguri sau un material de foarte bună calitate - rausolid furnizat de REHAU.

Organizarea bucătăriilor se face conform proiectului Dynamic Space de la Blum pe zone: provizii, păstrare curățenie, preparare, gătit. În acest fel spațiul este ordonat și fructficat la maxim.

Pentru dotarea cu aparatură incorporabilă FRANKE, specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu toate informațiile tehnice de care aveți nevoie pentru o alegere optimă.
La noi găsiti orice produs FRANKE: de la chiuvete, robineți, plite, cuptoare, frigidere, până la materialele de curățenie FRANKE, necesare întreținerii acestora.

Bucătării executate

Detalii bucătării

Produsele noastre sunt certificate ISO 9001 și pot fi vizionate în show-room-ul nostru din Târgoviște.

În afara mobilierului de bucătărie producem și mobilier pentru living, dormitor, camere de tineret, birouri și mobilier hotelier.

Punem la dispoziția celor interesați și accesorii mobilier.

Contact

SC Ergomob SRL

Str. Cooperatiei Nr. 6, Târgoviște, Dâmbovița
Show-room: Târgoviște, Calea Bucuresti, Bl H, Sc A, parter,
Tel (show room):  +4.0245 218841
Tel/fax (firmă): +4.0245 606052
Email: contact@ergomob.ro
Email: ergomob@yahoo.com

Partener FRANKE